Gratissnurr hela veckan lång hos Mama Mia

Efter en stunds lov och semester hinner man ofta vila upp batterierna och det kan till och med kännas ganska skönt att vara tillbaka i skolan eller på jobbet för att få lite rutin på dagarna. Samtidigt innebär det inte sällan att sjukdomarna sprids hejvilt när alla kommer tillbaka igen. Särskilt i tider som dessa då var och varannan människa i ens omgivning bär på en förkylning.

Spelar du då turligt nog hos Mama Mia kan du vara lugn. Doktor Niklas är nämligen på plats och ordinerar mediciner för de flesta tänkbara åkommor hela veckan lång. Beroende på vad du befinner dig i för slags tillstånd finns det gratissnurr i olika spel att ta till vara på.

Om erbjudandet
Om du vill få 10 free spins om dagen i sju dagar ska du spetsa till öronen extra noga. För om du passar på och gör en insättning just i dag, måndagen den 26:e januari, kommer du nämligen att få just detta! Insättning du gör ska vara på exakt 155 kronor och du har fram till midnatt på dig.

När du har gjort din insättning i dag kan du logga ut och sedan in igen så får du 10 free spins i Jack Hammer på studs. Därefter får du 10 free spins i följande slots under veckan: Jack and the Beanstalk, Gonzo’s Quest, Go Bananas, Fruit Shop, Starburst och Piggy Riches.
Som du ser är det några av storfavoriterna du kan få free spins i den här veckan hos Mama Mia. Allt som allt får du alltså 70 free spins mot en insättning på 155 kronor! Det här är nog bra medicin mot det mesta just nu.

Öppna konto hos Mama Mia
Hos Mama Mia finns det både spännande och roliga spel som kan liva upp vilken grå och tråkig dag som helst. Det enda du behöver göra för att få tillgång till spelen och den varma gemenskapen är att du registrerar dig och skaffar ett konto på sajten!

Så fort du har registrerat dig kommer du att få ta del av ett trevligt välkomsterbjudande. Det börjar med att du får 100 free spins i Starburst. För dessa snurr behöver du alltså inte göra någon insättning först. Dessutom får du också 50 kronor i bingobonus. När du väl sedan ska göra din första insättning kommer du att få 100% i bonus upp till 1000 kronor på insättningen tillsammans med ytterligare 100 gratissnurr fördelat i olika populära spel.

Utnyttja Mama Mias erbjudande!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln