Säkra gratissnurr med Dagens Dubbel hos Guts

Hos spelsajten Guts går det knappast att logga in och ha en tråkig stund. Bland annat bjuder Guts sina spelare på olika grymma återkommande veckoerbjudanden som förgyller vardagen. Och för att dessa veckoerbjudanden ska bibehålla spänningen varierar de aktuella spelen från vecka till vecka. Eftersom det är måndag och en ny vecka har drar i gång igen är det som bekant också dags för en ny omgång av Dagens Dubbel där du kan säkra ett gäng gratissnurr tillsammans med en insättningsbonus!

Dagens Dubbel
Du får en riktigt härlig start på veckan hos Guts med 40% i bonus upp till 400 kronor och 15 gratissnurr i det sprillans nya spelet Cricket Star i denna veckas Dagens Dubbel. För att du ska kunna ta del av denna fina bonus anger du koden DOUBLEKR när du gör en insättning. Dina 15 free spins i Cricket Star får du på tisdagen klockan 11:00  om du sätter in och omsätter minst 200 kronor under måndagen.
 

Delta i Guts spännande kampanjer!


Upplev Australien
Cricket är som bekant också en väldigt populär sport i landet ”down under”, det vill säga härliga Australien! Och faktum är att du har chansen att vinna en resa till Australien hos Guts just nu. Vad sägs om en flygresa för två personer till Melbourne där ni spenderar 10 nätter på ett lyxigt 4-stjärnigt hotell och får uppleva årets största cricketmatch?
Är detta något du tycker låter lockande ska du passa på att spela just Cricket Star från och med nu fram till och med den 3:e mars. För varje 240 kronor du omsätter i spelet kommer du att få en lott till den stora dragningen som också äger rum den 3:e mars.

Guts fantastiska välkomsterbjudande
När du registrerar dig och blir medlem hos Guts får du ta del av ett riktigt generöst välkomsterbjudande. Upp till 3000 kronor i casinobonus tillsammans med 115 free spins kan bli dina! Först får du roa dig med 15 free spins i läckra Twin Spin så fort du har öppnat ditt konto. Därefter får du 100% i bonus upp till 1000 kronor tillsammans med 50 free spins i Starburst när du gör din första insättning. Andra insättningen bjuder på 50% i bonus upp till 1000 kronor och slutligen får du också 50% i bonus upp till 1000 kronor tillsammans med ytterligare 50 free spins i Starburst vid din tredje insättning.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln