Ta gratissnurr i Steam Tower hos Guts

Gratissnurr i nya Steam Tower hos Guts!

Som vanligt när en ny vecka drar i gång så betyder det också att Guts bjuder på en bra start med sitt erbjudande Dagens Dubbel. Har du spelat hos Guts sedan tidigare har du förmodligen full koll på vad det handlar om. Om inte kan du se Dagens Dubbel som en av anledningarna till att du ska registrera dig på sajten. Det här är nämligen ett av de olika återkommande veckoerbjudandena som man har hos Guts som gör det lite extra spännande att spela här.

Om erbjudandet
Dagens Dubbel innebär att du kan se fram emot att börja veckan med en dubbel bonus. Denna vecka bjuds det så klart på ett annat spel än förra veckan. Och det är faktiskt inte vilket spel som helst som är det aktuella denna vecka. Det är nämligen dags för ett rykande färskt spel att göra debut i utbudet och det ska så klart firas som sig bör.
Titeln på det nya spelet är Steam Tower och det här liknar förmodligen inte någon annan videoslot du har sett tidigare. Möt en hjälte med hög cylinderhatt, en fager mö och en röd och ondsint drake. Det gäller att hjälpa vår tappre hjälte uppför ”Steam Tower” där draken håller hans kärleksintresse fångad.

Som vanligt innebär Dagens Dubbel att du har chansen att få både free spins och en insättningsbonus. Vill du prova på det nya spelet Steam Tower med ett gäng gratissnurr ska du ta del av Dagens Dubbel i dag. Om du gör en insättning och omsätter minst 200 kronor i dag får du alltså 15 gratissnurr i Steam Tower klockan 11:00 på tisdagen. Dock kan du också välja om du vill använda snurren i Gonzo’s Quest i stället. Vill du ha insättningsbonusen också med 40% i bonus upp till 400 kronor anger du DOUBLKR i samband med insättningen.
 

Ta snurr i nya spelet hos Guts!


Ett varmt välkomnande
Hos Guts kan du räkna med ett varmt välkomnande i form av en riktigt schysst välkomstbonus när du registrerar dig på sajten. Totalt 3000 kronor i bonus och 115 free spins väntar på dig just nu. När du har öppnat ditt konto börjar du spänningen med 15 free spins i Twin Spin. Sedan kan du se fram emot 100% i bonus upp till 1000 kronor när du gör din första insättning. Du får också 50 gratissnurr i Starburst. Vid din andra insättning får du 50% i bonus upp till 1000 kronor. Sist men inte minst får du också 50% i bonus upp till 1000 kronor vid din tredje insättning tillsammans med 50 free spins i Starburst.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln