100 000 dagliga gratissnurr väntar hos Paf

Det här med att det dyker upp olika typer av dagliga erbjudanden som involverar free spins hos olika svenska nätbaserade casinon är inte så uppseendeväckande längre. Visserligen är det både roligt och spännande men inte sällan rör det som om runt 100 till 150 gratissnurr som mest. Vill du försöka få många fler snurr än så ska du definitivt spana in Paf just nu där det delas ut inte mindre än 100 000 nya free spins varje dag! Dessutom är det hur lätt som helst att delta i kampanjen som i sin tur betyder att du är med och kämpar tillsammans med andra spelvänner om att komma till nästa ”free spins-nivå”.
Många brukar hävda att ju fler man är desto roligare har man. I detta fall får vi nog hålla med om att det är sant. Anledningen är att det kommer att delas ut fler free spins till allihop om så många som möjligt är med och spelar. Se till att bjuda in alla dina vänner som du känner och njut av gratissnurr i mängder!

Ju fler desto bättre
Det är som sagt väldigt enkelt att vara med. Du börjar med att anmäla dig till kampanjen och därefter klickar du i gång dagens spel. För att ditt spel ska vara giltigt måste du spela för minst €5 i riktiga pengar. Därefter är det hur många som var med och spelade under dagen som avgör hur många gratissnurr som delas ut dagen därpå. Du kan följa spänningen om hur det går på sajten genom att spana in stapeln med procent som visar vad som saknas inför nästa free spins-nivå.

Startskottet för denna rafflande kampanj går redan i dag, måndagen den 2:e mars. Med andra ord bör du se till att hänga med från början för att få ta del av så många gratissnurr som möjligt. Den extra givmilda kampanjen pågår från och med i dag och 20 dagar framåt, så passa på!

Delta i Pafs tillsammans-kampanj!


Där alla räknas
Hos Paf vill man att alla ska känna sig välkomna och som en del i gänget. Därför anordnas det ofta spännande tävlingar och mycket annat skoj som ökar känslan av trevnad på sajten Du blir snabbt och lätt medlem genom att fylla i de uppgifter som efterfrågas. Dessutom får du ta del av välkomsterbjudandet som ger dig totalt 120 gratissnurr! När du har öppnat ditt konto får du först 20 free spins i jackpotspelet Mega Fortune Dreams. Därefter får du ytterligare 100 free spins i Immortal Romance när du gör din första insättning!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln