240 gömda gratissnurr i Vera&Johns påskyra

Påskyra med snurr hos Vera&John

De flesta tycker nog att påsken är en väldigt trevlig högtid och du kan vänta dig en extra äggsalterande vecka när Vera&Johns alldeles egen påskyra drar i gång! Under kampanjen har du chansen att kamma hem inte mindre än 30 gratissnurr varje dag. Så se till att påbörja äggjakten på sajten om du också vill hitta samtliga 240 gömda gratissnurr.

Listiga ledtrådar
I dag, måndagen den 30:e mars, har påskveckan börjat i kalendern och hos Vera&John. Påskyran kommer att pågå fram till och med den 6:e april så du har åtta dagars spänning framför dig. Och för att du ska få dina 30 free spins varje dag den här veckan behöver du logga in på ditt spelkonto och göra en insättning på 300 kronor dagligen. Så fort du har kommit i gång kommer du att skickas iväg på en hejdundrande free spins-jakt i casinot där du måste ta hjälp av listiga ledtrådar på sajten för att hitta det utvalda spelet. Spänningen bli än mer olidlig när det är free spins i ett nytt spel som väntar varje dag!
 

Få dina dagliga spinn hos Vera&John!


Vinn resa till Sydafrika
Även om våren är på god väg finns det kanske en liten äventyrare i dig som vill göra något mer än lapa sol. Vad sägs då om att få umgås med elefanter, spana på lejon eller se en hel hop med antiloper? Hos Vera&John kan den här drömmen gå i uppfyllelse just nu. En lycklig spelare kommer nämligen att få flyga ner till Sydafrika och utforska allt som landet har att erbjuda under 9 härliga dagar.

Det är dags att du rotar fram solhatten och dina funktionella kakibyxor. Sedan klickar du in dig hos Vera&John för att försöka vinna en fantastisk safari-resa! Det enda du behöver göra är att kicka i gång spelet Easter Eggs och spela fram till och med den 10:e april. Du samlar 1 lott för varje 200 kronor du satsar. Och du, du kan samla hur många lotter som helst så det gäller att gå loss i Easter Eggs om du vill kunna börja planera ditt äventyr i Sydafrika redan nu! Förutom resan till Sydafrika kan du vinna en iPad Mini 2 eller en MacBook Air i denna kampanj. För att vara med i veckodragningen måste du spela för 500 kronor i Easter Eggs varje vecka!

Vill du också vara med i kampanjen har vi ett exklusivt välkomsterbjudande som du kan ta del av om du blir medlem just nu. Klicka dig vidare via vår sajt och se fram emot 10 free spins i Gonzo’s Quest när du registrerar dig och därefter 100% i bonus upp till 5000 kronor när du gör din första insättning!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln