Gratissnurr i 7 dagar hos Mama Mia

I dag är det som bekant annandag påsk och snart är det slut på allt godisätande och äggfrossande. Lata dagar är över och vardagen tar vid igen. Fast den här veckan blir ju trots allt något kortare än vanligt och den annars lite sega måndagen med jobb försvinner. Snart är det helg igen och då har ju halva april redan gått. Kanske kan till och med grillen få smyga ut ur förrådet inom kort?

Oavsett hur du har tänkt spendera din måndag och annandag påsk är det ingen dum idé att kika in på ditt spelkonto hos Mama Mia. Om du har ett sådant det vill säga. Annars går det snabbt och lätt att ordna! Det är nämligen så att allas vår Dr. Niklas ordinerar gratissnurr i mängder den här veckan. Dessa gratissnurr kanske kan bota magknipen efter helgens frosseri?

10 dagliga snurr
För att sätta lite extra guldkant på den här veckan kan du ta tillfället i akt och få ta del av 10 free spins varje dag i sju dagar. Det här erbjudandet kan du utnyttja fram till och med midnatt ikväll, måndagen den 6:e april och det hela är mycket enkelt. Du gör nämligen en insättning på exakt 155 kronor innan klockan slår 24:00 ikväll. Då kommer du att belönas med 10 free spins om dagen från och med i dag till och med söndag. Du kan se fram emot nya snurr i ett nytt spännande och populärt spel varje dag! Det börjar med snurr i heta Spiñata Grande, arriba! Sedan loggar du helt enkelt in varje dag resten av veckan för att hämta dina gratissnurr.

Ta veckans spinn hos Mama Mia!


Bli medlem
Har du inget konto hos Mama Mia men skulle vilja ta del av detta utomordentliga erbjudande kan du faktiskt bli medlem nu på en gång om du vill. Då får du också ta del av ett grymt välkomsterbjudande i samma veva. Det börjar med att du redan får 100 free spins i Starburst när du har registrerat dig. Du får även en gratis bingobonus på 50 kronor. När du väl sedan gör din första insättning får du 100% i bonus upp till 1000 kronor tillsammans med ytterligare 100 free spins. Dessa gratissnurr kommer att delas ut under sju dagar i olika populära spel som finns i utbudet hos Mama Mia just nu. Dessutom får du ju också ovanstående erbjudande med gratissnurr.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln