Filmfestival med gratissnurr hos Mobilbet

Det är något alldeles särskilt med filmer. När du drar på en riktigt bra rulle och sveps in i den magiska världen i filmen är det minst sagt lätt att drömma sig bort. Att se på film i dag är lite grann som att fly verkligheten för en liten stund. Ett avbrott som de flesta välkomnar mer än en gång i veckan. Om du också är frälst i att se på film kan det vara anledning nog att du ska besöka spelsajten Mobilbet just den här veckan. Det finns ju som bekant en speciell casinokalender hos Mobilbet och i den dyker det upp nya spännande erbjudanden och överraskningar varenda dag! Ibland bjuds det också på särskilda teman och den här veckan är det alltså en filmfestival som väntar dig.

Slots med filmtema
I dagens utbud med slots finns det verkligen ett enormt utbud med titlar att välja mellan från olika mer eller mindre kända tillverkare. Många av dessa bygger på olika teman. Med andra ord är det inte så konstigt att många speltillverkare har hämtat inspiration från filmens och sagans värld när de har skapat sina spel. Och just på grund av det härliga utbudet med videoslots som är skapade med filmtema bjuds det på filmfestival i veckans kalendererbjudanden hos Mobilbet.
 

Gå till Mobilbet och hämta dina gratisrundor!


Samtliga dagliga erbjudanden som dyker upp i kalendern den här veckan kommer att vara i olika spel som är ”Hollywoodrelaterade”. Det kommer att finnas bonusar och free spins i mängder som du kan ta till vara på och det roliga börjar nu! Redan denna sköna måndag kommer du nämligen att kunna se fram emot 5 gratissnurr i det läckra retrospelet The Invisible Man! Dessa gratissnurr får du helt utan insättningskrav sålänge du räknas som en aktiv spelare hos Mobilbet. Det som gör att det här verkligen blir en rolig bonus är för att alla de free spins du får hos Mobilbet är helt fria från omsättningskrav. Detta innebär att allt det du eventuellt vinner med dina 5 free spins i The Invisible Man kommer att bli ditt på en gång. Du behöver alltså inte omsätta din vinst x antal gånger först utan du kan ta ut den precis när du vill. Och detta gäller faktiskt alla de free spins du får när du spelar hos Mobilbet!

Välj ditt välkomsterbjudande
När du blir medlem hos Mobilbet kan du redan från start se hur 100 kronor landar på ditt spelkonto gratis när du har registrerat dig. Därefter får du välja mellan två olika välkomstbonusar. Antingen väljer du att sätta in 200 kronor och får 800 kronor att spela för eller också väljer du att få 100% i bonus upp till 3000 kronor på din första insättning tillsammans med 25 free spins.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln