Resetävling och måndagssnurr väntar hos Guts

Om du har drömt om att få åka till grandiosa Dubai på en riktig lyxsemester ska du se till att du besöker Guts så fort som möjligt. Just nu har du nämligen chansen att vinna just den där drömresan då du får uppleva något helt nytt. I Dubai kommer du att kunna titta upp mot skyskrapor tills du blir vimmelkantig, avnjuta mat av världsklass, shoppa tills du får ont i fötterna och få din skönhetssömn på ett 5-stjärnigt hotell.

Tävla hos Guts
Är du sugen på att vara med och tävla om resan till Dubai för dig och en vän eller ditt livs kärlek ska du besöka Guts omedelbart! Det är tämligen enkelt att delta i tävlingen som är en stor lottodragning. Du behöver med andra ord samla på dig lotter så att du kan vara med! Och ju fler lotter du har desto större chans är det att du vinner resan, så klart.

Nu kan du logga in på ditt spelkonto hos Guts och snurra loss i det nya vackra spelet Ariana som tar dig med på ett casinoäventyr under ytan. För varje 240 kronor du omsätter i Ariana kommer du att få två lotter. Du kan även spela Mermaids Millions, Fish Party och Dolphin Quest. För varje 240 kronor du omsätter i något av dessa spel får du en biljett.
Du har fram till och med den 27:e maj på dig att samla lotter och den 28:e maj dras vinnaren som kan se fram emot flyg tur och retur till Dubai, övernattningar på 5-stjärniga Atlantis Palm Hotel och 10 000 kronor i fickpengar.

Kolla in Guts kampanjer!


Dagens Dubbel
Eftersom det är måndag är det också återigen dags för en härlig omgång av Dagens Dubbel. Det innebär att du kan hämta både en insättningsbonus och omsättningsfria free spins i ett nytt spel. Om du gör en insättning i dag, måndagen den 18:e maj, och anger koden ”DOUBLKR” får du hela 40% i bonus upp till 400 kronor. Gör du då en insättning på minst 200 kronor som du sedan omsätter kan du se fram emot 15 gratissnurr klockan 11:00 på både tisdagen och torsdagen! Den här gången är det Jack and the Beanstalk som gäller.

Gratissnurr i mängder
Skaffa ett konto hos Guts nu och var med på allt spännande som händer! Redan vid registreringen får du 15 gratissnurr i coola Twin Spin och därefter väntar tre insättningsbonusar. Vid din första insättning får du 100% i bonus upp till 1000 kronor tillsammans med 50 gratissnurr i Starburst. Sedan får du också 50% i bonus upp till 1000 kronor på din andra och tredje insättning. Vid din tredje tillkommer ytterligare 50 free spins.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln