Gratissnurr i Thrills kampanj

Som du säkert är välbekant med så finns det flera olika alternativ när du ska göra en insättning eller ett uttag till och från ditt spelkonto hos Thrills. Faktum är att det kommer att finnas en riktigt spännande kampanj under två dagar då du har chansen att få free spins bara genom att du använder ett visst alternativ när du gör din insättning. Detta gäller enbart hos Thrills!

När du gör en insättning via Trustly kommer du att använda dig av antingen en bankdosa eller ett BankID. Det är väldigt enkelt och smidigt att använda Trustly som betalningsmetod. Detta innebär att du gör en överföring från ditt vanliga konto på banken. Då väljer du helt enkelt den summa du önskar föra över till ditt spelkonto och därefter fyller du i en kod i din bankdosa eller skriver i din BankID-kod.

Gratissnurr och utlottning
I dag, måndagen den 25:e maj och imorgon, tisdagen den 26:e maj kan du ta del av följande smarriga erbjudande hos Thrills. Genom att du loggar in på ditt spelkonto och gör en insättning via Trustly under dessa två dagar kommer du att få 10 free spins. Dessa gratissnurr kommer du att kunna spela med i detta svenska nätcasinos egna exklusiva nya videoslot NRVNA. Dina free spins krediteras till ditt konto dagen därpå klockan 13:00.
Men för att krydda det hela med lite extra spänning kommer det att ske en utlottning också. En slumpad utlottning resulterar i 10 vinnande spelare som får roa sig med 4000 kronor hos Presentkortstorget. Detta erbjudande kan alla som spelar hos Thrills ta del av så det gäller att passa på!

Och du kommer väl ihåg att alla de free spins du får hos Thrills är helt fria från omsättningskrav? Med andra ord kommer alla dina eventuella vinster från dina gratissnurr att bli dina direkt utan att du måste omsätta vinsterna innan du kan göra något uttag.

Delta i Thrills insättningskampanj!


Vårt exklusiva välkomsterbjudande
Om du händelsevis inte har något spelkonto hos Thrills har du chansen att klicka dig vidare via vår sajt just nu för att registrera ett konto. Då kommer du dessutom att få ta del av ett exklusivt välkomsterbjudande som du inte får annars i form av 25 omsättningsfria free spins! Utöver det får du också den ordinarie välkomstbonusen med hela 125% i bonus på din första insättning tillsammans med 100 sköna gratissnurr i det legendariska spelet Starburst.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln