Mama Mias måndagskampanj med snurr

Nu så börjar en ny vecka med nya utmaningar och som vanligt är det alltid bäst att ta en sak i taget. Det ordinerar även vår allas Dr. Niklas hos Mama Mia. Denna måndag kan du nämligen få en hejdundrande start på din vecka med en skön kampanj som innebär att du har dagliga free spins att se fram emot. Faktum är att om du bara gör en viss insättning i dag, måndagen den 15:e juni, så kommer du att få gratissnurr i olika populära spel hela veckan lång! Varje dag kan logga in på ditt konto för att snurra loss i ett nytt spel och ta upp jakten på storvinsterna hos Mama Mia! Låt midsommarveckan börja!

Gör en insättning
Om du loggar in på ditt spelkonto hos Mama Mia denna härliga dag så ska du se till att du passar på att göra en insättning på exakt 155 kronor. Då kommer du att få dina 10 free spins varje dag resten av veckan. Enklare än så här kan det knappast bli! Men kom ihåg att du måste göra din insättning på 155 kronor innan midnatt ikväll – då kommer kampanjen att avslutas och du har inte längre någon möjlighet att hämta snurr resten av veckan. Som vanligt måste du logga ut och in efter att du har genomfört din insättning för att du ska kunna få ut dina snurr för måndagen.

När du har uppfyllt kraven för kampanjen, det vill säga med insättningen, kommer du att kunna roa dig med hela 10 free spins i det äventyrliga spelet Gonzo’s Quest. Och redan imorgon tuffar resan vidare med 10 gratissnurr i svinroliga Piggy Riches. Därefter väntar som sagt ytterligare 10 snurr om dagen i olika spel resten av veckans dagar. Så glöm inte att logga in varje dag!

Delta i Mama Mias måndagskampanj!


Kom in i gemenskapen
Skulle du händelsevis inte ha något spelkonto hos Mama Mia kan du ordna det snabbt och enkelt. Då får du också ta del av en schysst välkomstbonus. Efter din registrering väntar 100 free spins i no deposit bonus i Starburst tillsammans med 50 kronor i bingobonus. Därefter får du hela 100% i bonus upp till 1000 kronor i samband med att du genomför din allra första insättning till ditt spelkonto. Som grädden på moset får du även ytterligare 100 gratissnurr som delas ut under en veckas tid i olika populära spel hos Mama Mia.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln