NordicBet bjuder på dagliga gratissnurr

Hur skulle det vara om du kunde logga in på ett nätcasino och se fram emot nya free spins i olika populära spel varje dag? Det skulle liksom inte vara så dumt. Faktum är att det är just precis vad du kan göra hos sköna NordicBet nu i juni! Dagarna tickar sakta men säkert iväg och vi närmare oss redan slutet på månaden. Så om du vill hämta ett gäng free spins innan kampanjen slutar den 30:e juni kan det vara värt att logga in på NordicBet redan denna måndag.

Få dagliga snurr
Det är som sagt väldigt enkelt om du vill hämta dina free spins som väntar på dig. Du kan börja redan i dag. Kom ihåg att dagens erbjudande är giltigt fram till och med klockan 23:59 ikväll – därefter tar tisdagens erbjudande vid. Om du passar på att logga in och hämta dina snurr nu kan du se fram emot att få snurra loss i det coola jackpotspelet Mega Fortune Dreams där du har chansen att jaga enorma miljonvinster! Allt du behöver är tur. Sedan behöver du bara tänka på att dina eventuella vinster med dina snurr behöver omsättas 35 gånger innan du har möjlighet att göra ett uttag. Detta måste du göra inom tre dagar!
 

Ta dagens spinn hos NordicBet!


NordicBet bjuder på semestern
Känner du att reskassan ekar tom och skral så här i semestertider kan det vara skönt med ett tillskott som betalar de tyngsta räkningarna. Den chansen har du hos NordicBet just nu! Hela 60 000 kronor kan bli dina om du bara har lite tur. Du ska samla lotter för att kunna vinna och det gör du genom att spela. För varje 200 kronor du har spelat för i GLOW, Starburst, Gonzo’s Quest, Mega Fortune Dreams, Stickers och Twin Spin får du en lott. Allt fler lotter innebär allt fler vinstchanser!

Kampanjen pågår fram till och med den 10 juli och den 11:e juli kommer dragningen att anordnas då två glada vinnare kommer att kontaktas. De spelare som vinner kommer att få 30 000 kronor vardera insatta på sina spelkonton hos NordicBet den 11:e juli och de resterande 30 000 kronorna sätts in den 11:e augusti.

Spela hos NordicBet
Vill du också ta del av allt spännande som händer hos NordicBet kan du registrera ett konto nu och samtidigt få en fin insättningsbonus kombinerat med free spins. Du får nämligen 100% i bonus upp till hela 1000 kronor i samband med att du gör din första insättning. Till detta får du även 25 gratissnurr som du kan spela med i Starburst, Mega Fortune Dreams, Gonzo’s Quest, South Park Reel Chaos eller Twin Spin.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln