Härliga gratissnurr i Thrills sommarkalender

En kalender med smarriga erbjudanden brukar som bekant höra vintern och julen till men hos Thrills vill man krydda sina spelares årstider med en kalender vid väl valda tillfällen. Så nu när vi äntligen väntar på sommar, sol och värme slår Thrills till med en härlig sommarkalender under nio veckors tid där du har chansen att ta del av bonusar och free spins. Som vanligt är alla de gratissnurr du får ta emot hos Thrills helt fria från omsättningskrav så att du har möjlighet att ta ut dina vinster på en gång utan att du måste omsätta dem först.

Brottas i choklad
Thrills kickar i gång den första kalenderveckan mellan den 26:e juni och den 2:e juli och det görs med kladdig chokladbrottning! Det har nämligen försvunnit en hel del chokladkakor den senaste tiden från lejonburen och eftersom cirkusdirektören bara inte får nog av sötsaker – framför allt choklad – så har lejonet valt att utmana cirkusdirektören på just en brottningsmatch. Äran och titeln som chokladkung står på spel!

För din del betyder måndagen den 29:e juni också att du kan göra en insättning för att få sköna omsättningsfria snurr. Allt du behöver göra är en insättning på minst €20 och spela för beloppet för att få 30 free spins i det magiska spelet Jack and the Beanstalk imorgon klockan 13:00.

Under sommaren brukar de flesta hinna ge sig iväg på en roadtrip i någon form och därför kommer Thrills att ge sig iväg och besöka populära och spännande evenemang och festivaler i värmen. Galet bra dagliga erbjudanden och schyssta presenter väntar på dig som spelar!

Kolla in Thrills stora sommarkampanj!


Få exklusivt välkomsterbjudande
Skulle du inte ha hunnit skaffa ett konto hos Thrills ännu kan du bli medlem genom att klicka dig vidare via vår sajts bonuslänkar. Då får du ta del av ett exklusivt välkomsterbjudande som du inte får annars. Vad sägs som 25 extra äkta gratissnurr i Starburst när du blir medlem nu? Bara klicka dig vidare och öppna kontot så ligger dina snurr och väntar på dig i spelet. Får du mersmak efter att du har snurrat loss kan du göra en första insättning för att kunna spela mer. På denna insättning får du upp till 4000 kronor extra att spela för i bonus tillsammans med ytterligare 125 omsättningsfria free spins som du kan roa dig med i Starburst. Välkommen till Thrills – ett högtflygande casino på nätet!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln