Gratissnurr och bonus i Guts kampanj

Då var det måndag och en ny vecka. Nu börjar mitten av juli närma sig med stormsteg och än verkar sommarens värme vänta på sig. Om du tycker att det känns hopplöst med regn och blåst kan du åtminstone logga in på ditt spelkonto hos Guts där en ny omgång av Dagens Dubbel är redo. Som vanligt kan du se fram emot inte mindre än två bonusar som gör att du får lite guldkant på början av veckan. Något vi alla kan behöva då och då!

Maskerade snurr
Som du säkert redan vet är det ett nytt aktuellt spel som dina free spins gäller i varje vecka vilket gör det hela extra spännande. Men först och främst kan du se fram emot 40% i bonus upp till 400 kronor i samband med att du gör en insättning. Du anger koden DOUBLEKR då du sätter in pengar på ditt konto och vips så får du dina 40% i bonus upp till 400 kronor. Lätt som en plätt! Och om du gör en insättning på minst 200 kronor som du sedan också omsätter i casinot hos Guts kommer du alltså att få 15 omsättningsfria gratissnurr. Denna vecka är det i det härliga spelet Royal Masquerade som du kan snurra loss! Dina gratissnurr tilldelas dig klockan 11:00 på tisdagen.

Ta ditt dubbelerbjudande hos Guts!


Heta dagar hos Guts
Om du är i behov av en värmebölja kan du alltid spana in Guts senaste kampanj där du kan få det riktigt hett om öronen. Ett sprillans nytt spel har nämligen lanserats på sajten i form av Hot as Hades. I samband med premiären kommer Guts att dela ut en himla massa prylar till ett värde av hela 60 000 kronor! Vad sägs som en TV på 55”? Eller kanske en ny iPad, en MacBook Air eller en spelkonsol? Du har chansen att vinna hos Guts!

Kampanjen är i full gång nu och pågår fram till och med den 2:e augusti. Allt du behöver göra är att logga in på ditt spelkonto hos Guts och spela just Hot as Hades under kampanjperioden. För varje 500 kronor som du omsätter i spelet kommer du att samla på dig en biljett till dragningen med alla läckra prylar. Den 3:e augusti tar Guts kontakt med vinnarna – så håll tummarna! Hos Guts behöver du inte vara utan spänning den här sommaren. Har du inget konto? Skaffa det nu!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln