Gratissnurr varje dag hos Betspin

Vi befinner oss mitt i sommaren men de där härligt varma soldagarna väntar fortfarande på sig. En del tar till flykt utomlands med en sista-minuten medan andra försöker göra det bästa av situationen innanför landets gränser.

Hos Betspin finns det spännande erbjudanden att hämta i deras härliga veckokampanj som redan är i full gång. Så om du inte vill missa fler erbjudanden som kampanjen har att bjuda på gäller det att du loggar in på ditt spelkonto hos Betspin i dag. Det finns en massa smarriga free spins som väntar! Dessutom är alla de gratissnurr du får hos Betspin helt fria från omsättningskrav. En riktigt schysst bonus med andra ord med tanke på att du har möjlighet att ta ut dina vinster så fort du har fått dem istället för att du måste genomföra omsättningskrav först.

Dag 5 av 7
Denna sköna måndag kan du få en bättre start på veckan med Betspins sommarkampanj. Vi är redan inne på den femte dagen av sju och därmed finns ett nytt dagligt erbjudande med snurr som väntar. Diggar du det som är retro och påminner om den gamla skolans TV-spel? Då kan du dra på smilbanden! I dag får du nämligen njuta av spänning i det coola spelet Reel Rush. Du öppnar alltså Reel Rush under måndagen och spelar 100 omgångar. Då kommer du att få 10 omsättningsfria snurr i samma spel. Dessa snurr delas ut imorgon klockan 15:00. Som om inte det vore nog får du också 5 free spins i spelet Sparks från Netentertainment som lanseras hos Betspin den 23:e juli! Glöm sedan inte att logga in hos Betspin imorgon också för att ta del av ett nytt trevligt erbjudande samtidigt som du samlar ytterligare snurr i Sparks. Notera att samtliga löpande erbjudanden som körs hos Betspin enbart gäller aktiva spelare.

Kolla in Betspins sommarkampanj!


2000 kronor bonus
Just nu kan du få upp till 2000 kronor i bonus tillsammans med 100 gratissnurr när du blir medlem hos Betspin! På din första insättning får du 100% i bonus upp till 1000 kronor tillsammans med 25 snurr i South Park Reel Chaos. Därefter väntar 25% i bonus upp till 500 kronor plus 25 snurr i The Invisible Man när du gör din andra insättning. Sist men inte minst får du också 50% i bonus upp till 500 kronor tillsammans med 50 free spins i Aliens när du gör din tredje insättning. Som ny spelare har du också chansen att vinna en sprillans ny iPhone 6 när du gör en insättning!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln