Paf ger dig tusentals free spins

Kampen mellan hundar och katter fortsätter hos Paf i den spännande kampanjen där du har chansen att spela Kitty Cabana och Hound Hotel för att samla prestationer. I takt med att du samlar de olika prestationerna kommer du att kunna se fram emot att få ta del av en herrans massa free spins. Precis som vanligt behöver du enbart omsätta dina vinster från gratissnurr en enda gång hos Paf! Så vässa klorna och bli ditt mest kattlika jag och bättra på ylandet och kamma pälsen. Det är dags att ge dig på Kitty Cabana och Hound Hotel hos Paf den här veckan!

Samla gratissnurr
Denna kampanj pågår fram till och med den 31:e augusti så än finns det tid kvar att bekanta dig med katterna och hundarna. Om du lyckas samla samtliga prestationer kommer du att kunna snurra loss med hela 1060 gratissnurr i de olika spelen! Du samlar prestationer genom att få upp tre, fyra eller fem likadana symboler i rad. I samband med att du klarar en prestation kommer vinsttabellen att bli guldfärgad. På så sätt har du hela tiden koll på läget.
Beroende på vilka symboler det är du samlar får du olika antal free spins. Till exempel ger alla bartenderkatter 50 gratissnurr medan alla Sankt Bernhardshundar med morgonrock och en kaffekopp ger dig 400 free spins! Något du inte får glömma är att de vilda symbolerna inte räknas som prestationer. Så lägg tassarna på gratissnurr i mängder hos Paf under augusti månad!

Samla spinn i Pafs kampanj!


Vinn kamera
Tycker du om att fånga de fina ögonblicken i livet? Då kan en grym kamera komma väl till pass. Och just den här veckan har du chansen att vinna en riktigt läcker kamera med finfina funktioner i form av Olympus PEN E-PL7 + M.ZUIKO 25 mm. Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att anmäla dig och spela valfritt casinospel med riktiga pengar från och med i dag, måndagen den 10:e augusti, fram till och med den 16:e augusti. Två kameror ska lottas ut till glada vinnare och fem spelare till vinner €20 att spela för hos Paf. Om du vinner kommer du att kontaktas personligen via e-post!

500 free spins
Har du inte något konto hos Paf kan du ordna det nu och samtidigt få upp till 1560 gratissnurr just nu. Du börjar med att registrera dig och gör din allra första insättning. Då kommer du att få hela 500 free spins att roa dig med i spelet Rabbit in the Hat! Därefter har du möjlighet att delta i ovanstående kampanj för att få ytterligare 1060 gratissnurr genom att samla prestationerna!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln