Få 170 gratissnurr i nya Dazzle Me

Du har väl inte missat att det lanseras ett sprillans nytt spel från den svenska tillverkaren NetEntertainment denna härliga måndag den 24:e augusti? Titeln du ska hålla utkik efter i utbudet hos Redbet under dagen är ljuvliga Dazzle Me. Här får du låta dig hänföras av eleganta ädelstenar i olika former och färger liksom spännande funktioner med länkade hjul och free spins i mängder. Givetvis innebär lanseringen av ett nytt NetEnt-spel också att du kan se fram emot att få ta del av en kampanj hos Redbet. Den här gången har du chansen att få upp till 170 free spins i just Dazzle Me genom att du gör en insättning. Erbjudandet gäller endast i dag och imorgon, tisdagen den 25:e augusti så det gäller att passa på!

Insättning och gratissnurr
Du måste som sagt göra en insättning till ditt spelkonto på sajten för att du ska kvalificera dig till att få gratissnurr. Om du sätter in pengar i dag kommer dina free spins att landa på ditt konto imorgon under eftermiddagen. Genom att du sätter in mellan €20 och €49.99 kommer du att belönas med 25 free spins. En insättning mellan €50 och €99.99 innebär att du får 70 gratissnurr i spelet. Sätter du däremot in minst €100 kommer du att maxa erbjudandet och får hela 170 gratissnurr!

Har du inte något konto hos Redbet ännu kan du ordna det på en gång och därmed få ytterligare free spins. Just nu får nämligen alla nya spelare ett erbjudande om 50 gratissnurr för att ge sig in i jakten på storvinsterna. Allt du behöver göra är att öppna ett konto hos Redbet så får du 50 free spins som du kan spela med i Spiñata Grande, Starburst, Twin Spin och Elements: The Awakening.
 

Säkra dina premiärsnurr i nya spelet hos RedBet!


Din välkomstbonus
Förutom 50 free spins väntar ytterligare en rejäl välkomstbonus med gratissnurr och tre insättningsbonusar. På din första insättning får du 100% extra upp till €100 liksom 100 free spins i Twin Spin. Därefter får du 50% extra upp till €400 på din andra insättning tillsammans med 100 gratissnurr till i Starburst. Slutligen får du även 25% i bonus upp till €500 i samband med att du gör din tredje insättning. Då får du också dina resterande 50 gratissnurr i Gonzo’s Quest. Allt som allt får du hela 300 gratissnurr tillsammans med €1000 om du utnyttjar välkomsterbjudandet fullt ut.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln