100 gratissnurr i veckan hos Betspin

Det är förmodligen få människor som hoppar upp med ett glädjeskutt ur sängen en måndagsmorgon. En ny arbetsvecka är sällan förknippat med lyckorus – dock kan du alltid logga in hos Betspin om du vill se fram emot något alldeles extra. För under hela september har du chansen att ta del av free spins under tuffa vardagar som känns lite för långa. Varje vecka kan du nämligen lägga beslag på upp till 100 gratissnurr! Så varför inte börja redan i dag, måndagen den 7:e september? För det fina i kråksången är ju också att dina snurr kommer helt utan krav om omsättning. Detta betyder att allt det du eventuellt kammar hem med dina free spins blir ditt direkt och du kan ta ut pengarna från ditt spelkonto hos Betspin när du själv vill! Med andra ord får du en flygande start på veckan.

25 free spins om dagen
Det är verkligen hur lätt som helst att hämta dina väntande gratissnurr för att få lite extra fart och fläkt på måndagen. Du börjar med att göra en insättning på 500 kronor eller mer varpå du sedan omsätter minst 500 kronor innan klockan slår 23:59 ikväll. Då kommer 25 smarriga free spins att trilla in på ditt konto under morgondagen klockan 15:00. Denna procedur kan du upprepa under tisdagen onsdagen och torsdagen för ytterligare 25 gratissnurr om dagen. Totalt blir det alltså 100 free spins den här veckan!

Dina gratissnurr kan du spela med i inte mindre än åtta spännande spel. Titlarna är följande: Disco Spins, Dracula Fisticuffs, Gonzo’s Quest, Jack and the Beanstalk, Sparks, Spiñata Grande och The Invisible Man. Glöm inte att du kan samla free spins redan nästa vecka igen!
 

Kika på veckokampanjen hos Betspin!


Betspins giveaway
Under tiden som du utnyttjar ovanstående erbjudanden med free spins kommer du också att kunna vara med i en spännande lotteridragning månaden ut. Tre läckra priser står på spel och allt du behöver göra är att samla lotter. Som vanligt innebär allt fler lotter allt större vinstchans! För varje 500 kronor du omsätter i olika spel fram till och med den 30:e september kommer du att få en lott till dragningen som sker den 1:e oktober. Om du har lite tur på din sida så kan du vinna en fräck Go Pro HERO 4, en elegant Apple Watch eller en cool Parrot AR Drone 2.0! Så missa inte månadens giveaway hos Betspin!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln