Säkra SlotsMillions gratissnurr till Hook’s Heroes

Då var det måndag igen och en ny vecka börjar med nya möjligheter! Dessutom är det inte starten på vilken vecka som helst – det är nämligen dags för en ny spellansering hos SlotsMillion. Det är ännu en gång tid för Net Entertainment att bjuda på en ny spelskapelse som landar i utbudet hos en rad svenska nätcasinon. Titeln du ska hålla utkik efter är Hook’s Heroes och som du kanske redan hör på dess namn är temat pirater! Dock är det inte så skräckinjagande som det låter, tänk dig mer figuren Peter Pan så får du ett hum om vad som väntar vad gäller grafiken. Till detta strålande äventyr tillkommer även häpnadsväckande funktioner som du bara inte vill missa!

Samla free spins
Även om Hook’s Heroes lanseras först på onsdag, den 23:e september, hos SlotsMillion så ger man sina spelare chansen att samla free spins i spelet redan nu. Dock gäller det att vara någorlunda snabb eftersom kampanjen enbart pågår i dag, måndagen den 21:e september, till och med imorgon, tisdag. Allt du behöver göra för att få gratissnurr lagom till premiären är att du loggar in på ditt spelkonto hos SlotsMillion och spelar några av de utvalda spelautomaterna med just temat pirater.

När du har omsatt €20 kommer du att få 20 gratissnurr i Hook’s Heroes på onsdag. Gör du om samma procedur en gång till och omsätter ytterligare €20 får du 20 free spins till. Dessa kan du spela med i ännu fler spel från Net Entertainment så som exempelvis Dracula och Gonzo’s Quest. Upp till 100 free spins kan bli dina – tänk bara på att du måste omsätta dina eventuella vinster 35 gånger innan det blir möjligt för dig att göra ett uttag.

Samla dina spinn med Slotsmillion!


Grym välkomstbonus väntar
Om du nu inte har något spelkonto hos SlotsMillion kan du skaffa det nu och därmed också ta emot en fin välkomstbonus! När du har kikat omkring på sajten och väljer att göra din allra första insättning får du den dubblerad med 100% upp till 1000 kronor! Detta kombineras med 20 free spins i Gonzo’s Quest. Därefter bjuder SlotsMillion på 20 gratissnurr om dagen under de nästkommande fyra dagarna då du loggar in. Dessa free spins gäller i de fyra heta titlarna Twin Spin, Jack and the Beanstalk, Spiñata Grande och Fruit Shop. Glöm nu inte att testa på Hook’s Heroes under den stundande premiären!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln