Prestationskampanj med snurr hos Paf

De flesta tycker nog att det är ruskigt gott med vällagad mat. Att få smaka på delikatesser från kök runt om i hela vida världen är en upplevelse och nu är det dags för dina smaklökar att göra sig redo för kocken hos Paf. I samband med lanseringen av det nya minst sagt läckra spelet Big Chef från Microgaming har man nämligen också kokat ihop en smarrig kampanj där du ska uppfylla olika prestationer för att bli rikligt belönad med frestande free spins. Känner du dig sugen? Då kan du logga in på ditt konto hos Paf nu på en gång och börja lira eftersom kampanjen redan är i full gång och pågår fram till och med klockan 22:59 den 31:e oktober.

Uppfyll olika prestationer
Likt förgående kampanjer som är uppbyggda på samma sätt har du chansen att kamma hem inte mindre än 600 free spins även den här gången! För att du ska ha koll på receptet, ursäkta – dina prestationer, kan du kika i vinsttabellen som blir guldfärgad så fort du uppfyller en prestation.

Allt du behöver göra är alltså att spela det smakrika spelet Big Chef hos Paf just nu med en minsta insats på €0.15 per omgång. Du samlar prestationer genom att få upplysta symboler tre, fyra eller fem gånger i rad. Olika prestationer ger olika belöningar. Du får till exempel 10 gratissnurr för tallriken med krabban och 20 free spins för tallriken med en stek. Scattersymbolen ger 500 gratissnurr och kocken själv ger 50 gratissnurr. Allt som allt kan du som sagt få 600 gratissnurr! Tänk på att du måste omsätta dina vinster från free spins en gång innan du har möjlighet att göra något uttag. Varje gratissnurr är också värd €0.15 per omgång.

Delta i Pafs generösa prestationskampanj!


1100 snurr till nya spelare
Har du inte något konto hos Paf ännu kan du skaffa det nu. I samband med ovanstående kampanj har du nämligen chansen att få hela 1100 free spins i välkomstbonus! Du klickar dig bara vidare till Paf och registrerar dig genom att fylla i de uppgifter som efterfrågas. När du sedan väljer att göra din allra första insättning till ditt nya spelkonto får du 500 free spins i det magiska spelet Rabbit in the Hat. Därefter har du möjlighet att delta i kampanjen med Big Chef för att samla ytterligare 600 gratissnurr. Men passa på medan du kan eftersom erbjudandet är tidsbegränsat!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln