Fira Zombieween med Thrills Casino

Att det ligger en hel del kuslighet i luften just nu går knappast att ta miste på. Pumpor med galna ansikten, monster och annat obehag fyller omgivningen. Och frågan är om inte Thrills kampanj i samband med årets Halloween är den allra rysligaste? Med ljud som får håret på ryggen att resa sig och en zombiefierad cirkusdirektör är du hemskt välkommen att delta i årets upplaga av Zombieween hos Thrills! Var ingen fegis – logga in på ditt konto på sajten nu och se efter vad som gömmer sig i dagens fängslade påse. Kampanjen pågår fram till och med den 1:e november och fram till dess har du chansen att ta del av ett nytt skrämmande bra erbjudande varje dag.

Få omsättningsfria gratissnurr
I dag är det som bekant måndagen den 26:e oktober och om du öppnar dagens erbjudande i påsen hos Thrills Zombieween kommer du att kunna glädjas åt att du får möjlighet att göra en insättning som belönas med free spins. Du börjar alltså med att logga in i sedvanlig ordning och tar dig till kampanjsidan. Sedan gör du en insättning på valfritt belopp under dagen varpå du kommer att se hur 20 free spins i Thrills exklusiva spel NRVNA trillar in på ditt konto imorgon, tisdagen den 27:e oktober.
Liksom alltid är de gratissnurr du får via Thrills helt fria från omsättningskrav. Således har du möjlighet att ta ut dina vinstpengar så fort du har vunnit dem och slipper den tråkiga processen då du måste omsätta pengarna x antal gånger innan du får ta ut dem från ditt spelkonto.

Fira Halloween med Thrills sjyssta kalender!


Utnyttja vårt exklusiva välkomsterbjudande
Har du inte hunnit skaffa ett konto hos Thrills ännu kan det vara ett ypperligt tillfälle att göra det nu. Genom att du klickar dig vidare via vår sajt kommer du nämligen att få ta del av ett exklusivt välkomsterbjudande som du inte får annars! Allt du behöver göra är att gå till Thrills genom oss så bjuder vi på 10 omsättningsfria free spins i Starburst när du öppnar ditt konto. Känner du sedan att du vill lira lite till så kan du göra din första insättning som du får upp till 4000 kronor extra i bonus på. Som om inte det vore nog får du också ytterligare 100 gratissnurr att rocka loss med. Givetvis är även dessa free spins helt fria från omsättningskrav! Hos Thrills väntar en spännande spelstund!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln