Gratissnurr varje dag fram till jul

Visserligen är det måndagen den 30:e november och den 1:e december är först imorgon. Men det har inte hindrat vår allas Mr Green att redan börja årets julkalender med över 10 miljoner free spins som ska delas ut i olika grymma spel på sajten. Det innebär att varje spelare hos Mr Green har 1030 ”garanterade” gratissnurr att lägga vantarna på under perioden. Dock finns det mer än så att se fram emot! Mr Green bjuder nämligen också på flera andra spännande tävlingar och kampanjer jämsides med julkalendern med free spins.

Dagens kalendererbjudande hos Mr Green
Om du passar på att kika in hos Mr Green i dag, måndagen den 30:e november, kan du ta del av nya gratissnurr i dagarna sju. Beroende på det belopp du sätter in och spelar för idag avgörs också hur många free spins om dagen du får under den kommande veckan. Genom att du sätter in och spelar för 200 kronor får du 10 gratissnurr om dagen under sju dagar medan en insättning på minst 500 kronor som du spelar för ger dig 30 free spins i stället om dagen.

Dina första gratissnurr får du dagen efter din insättning runt klockan 13:00. Och med erbjudandet för dagen innebär detta att du säkrar snurr i det läckra spelet Dracula som NetEnt har skapat i samarbete med Universal Studios. Du kan med andra ord förbereda dig på något alldeles extra om du inte provat Dracula tidigare. Något som kan vara bra att veta är att du kan uppgradera dig till det högre antalet free spins med en ny insättning när som helst. Sedan måste du omsätta dina vinstpengar 35 gånger innan du får möjlighet att göra något uttag från Mr Green.
 

Utnyttja ditt dagliga erbjudande hos Mr Green!


Spela dig till Marrakech
Och du, missa inte att logga in hos Mr Green imorgon, tisdagen den 1:e december, om du vill vara med i en specialturnering! Men det gäller att hänga med eftersom du bara kan spela och tävla fram till och med den 7:e december. I potten ligger en VIP-resa för två till Marrakech i Marocko liksom kontantpriser. Spelen som gäller under turneringen är Flowers och Fruit Shop Christmas Edition och spel via mobilcasinot gäller inte!
Snurra och vinn i de utvalda spelen och försök knipa en av de tio platserna i toppen på ledartavlan. Den som tar hem 1:a platsen får ta med sig någon den håller kär och besöka Marrakech som innehåller bland annat 10 000 kronor i fickpengar, en ridtur genom bergen och en tur i den Marockanska öknen. Självklart är kontantpriserna fria från omsättningskrav.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln