Casumos free spins giveaway

Om du vill kickstarta din vecka på bästa casinosätt ska du besöka Casumo denna härliga måndag den 14:e december! Det har nämligen blivit dags för både spännande nyheter och ett grymt tidsbegränsat erbjudande som involverar free spins. Så det kan med andra ord vara en god idé att titta in hos Casumo för att inte gå miste om något roligt. Och det är ju inte fel att börja veckan med en schysst adrenalinkick mitt i allt julstök som pågår just nu. För det är bara tio dagar kvar till julafton i dag och det är nog många som längtar med tindrande ögon.

20 eller 100 gratissnurr
Vi börjar med det roligaste – nämligen dagens erbjudande! Du har chansen att ta del av antingen 20 eller 100 free spins i det überpopulära spelet Starburst genom att du gör en insättning i dag. Erbjudandet gäller fram till och med klockan 23:59 imorgon, tisdagen den 15:e december så det gäller att skynda på! För att du ska få 20 gratissnurr gör du helt enkelt en insättning på 100 kronor och om du vill öka på antalet snurr upp till 100 stycken kan du sätta in 400 kronor till ditt spelkonto hos Casumo i stället.
 

Hämta nya snurr hos Casumo!


Ny speltillverkare och Vinterspelen
Hos Casumo arbetar gänget hela tiden med att försöka förbättra både spelupplevelsen för dig som hänger på sajten liksom att man skapar nya spännande erbjudanden. Så nu är det med andra ord dags för en rolig nyhet i och med att Casumo har lagt till ett par väldigt populära spel från inte mindre än två heta speltillverkare – Microgaming och Play’N Go! Just nu finns det enbart ett fåtal titlar från Microgaming som är tillgängliga men det kommer att läggas till fler inom den närmaste framtiden.

Och har du inte deltagit i Casumos månadskampanj, Vinterspelen, har du något att se fram emot. Under kampanjen finns det mer än 600 000 kronor som ska delas ut liksom 260 000 free spins. Turneringar varje dag, var 30 minut och över 7000 deltagare än så länge. Var med och tävla du också så kanske du kammar hem gratissnurr eller grymma kontantpriser!

12 000 kronor i bonus
Vill du också hänga med till Casumo och ta del av äventyret? Då kan du registrera ett konto nu och se fram emot hela 200 free spins i Starburst tillsammans med upp till 12 000 kronor i bonus. Först får du 20 gratissnurr direkt efter att du öppnar ditt konto. Sedan får du din första insättning tripplad tillsammans med resterande 180 snurr. Därefter väntar 50% extra i bonus på både din andra och tredje insättning samt 25% extra på din fjärde och femte insättning också.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln