Gratissnurr i Guts måndagskampanj

Eftersom det är måndag i dag så är det återigen dags för en omgång av den återkommande kampanjen Dagens Dubbel hos Guts. Det betyder att du kan sparka i gång din vecka med en casinobonus i form av både bonuspengar och omsättningsfria free spins i ett utvalt spel. Som vanligt är det väldigt enkelt om du vill utnyttja Guts erbjudande om Dagens Dubbel. Du gör bara en insättning! Det enda du egentligen behöver tänka på är att du inte kan ta del av Dagens Dubbel i samband med free spins och ditt välkomstpaket. Så se till att logga in hos Guts nu!

Dagens Dubbel med bonus
Har du varit med innan vet du kanske redan att det väntar 40% i bonus upp till 400 kronor tillsammans med 15 gratissnurr i ett utvalt spel i dag. För att få den bästa starten på både veckan och februari månad så kan du göra en insättning under dagen då du anger koden DOUBLKR. Om du gör det får du dina 40% i bonus upp till 400 kronor. Sätter du dessutom in minst 200 kronor som du omsätter i dag, måndagen den 1:e februari, så kommer du att få 15 omsättningsfria gratissnurr i det läckra spelet GLOW. Dessa snurr finns tillgängliga imorgon, tisdagen den 2:e februari klockan 11:00.

Hos Guts kan du som sagt alltid räkna med omsättningsfria free spins och det betyder helt enkelt att du kan ta ut dina eventuella vinstpengar som du fått via dina gratissnurr direkt efteråt. Du behöver alltså inte gå igenom särskilda omsättningskrav innan detta tillåts.
 

Spana in måndagens dubbel hos Guts!


Trippel Torsdag hos Guts
En annan återkommande kampanj hos Guts som du kan se fram emot varje vecka är ju Trippel Torsdag. Det betyder att du kan säkra free spins hela helgen lång genom en insättning som du gör under just torsdagen. Beroende på det belopp du sätter in får du antingen 10 eller 20 gratissnurr i tre dagar.

Om du nu inte har ett konto hos Guts kan det vara värt att skapa ett nu. Då får du en grym välkomstbonus som börjar med 10 free spins i Piggy Riches i no deposit bonus. Därefter väntar tre insättningsbonusar som inkluderar både bonuspengar och gratissnurr så det räcker och blir över. Du kan få upp till maximalt 4000 kronor i bonus tillsammans med 80 free spins som du kan roa dig med i det populära spelet Gonzo’s Quest.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln