Samla dagliga gratissnurr i nya The Wild Chase

Som du kanske redan vet lanserades en ny spelautomat hos Guts under förra veckan. Titeln var efterlängtade The Wild Chase och det är den svenska speltillverkaren Quickspin som har producerat spelet. Det är med andra ord hög kvalitet som gäller och därför har Guts också tagit tillfället i akt att koka ihop en spännande kampanj i samband med lanseringen. I skrivande stund är den redan i full gång! Men än finns det tid att vara med och tävla om fina priser och omsättningsfria free spins. Den vilda jakten pågår fram till och med den 26:e april hos Guts så passa på att logga in eller skapa ett konto i dag.

Free spins hos Guts
Som vi nämnde tidigare så kan du alltså säkra free spins i The Wild Chase under kampanjperioden om du så vill. Precis som alltid är dessa gratissnurr fria från omsättningskrav när du spelar hos Guts. Detta innebär helt enkelt att du slipper omsätta dina vinstpengar innan du får möjlighet att ta ut dem!

För att du ska få dina bonussnurr behöver du genomföra olika dagliga uppdrag. Dessa går ut på att du ska sätta in och omsätta en viss summa under dagen för att därefter få dina gratissnurr dagen därpå. Som minst kan du sätta in 100 kronor och omsätta 1000 kronor för att få 10 free spins och som mest kan du sätta in 2000 kronor och omsätta 25 000 kronor för att få 50 bonussnurr med bet nivå 3. Dock finns det fler nivåer däremellan så att du ska kunna välja ett uppdrag som passar dig och din spelbudget.
 

Samla på dig dagliga spinn i Guts kampanj!


Vinn fina priser i casinot
Förutom en massa free spins finns det också läckra priser som du har chansen att ta hem om du är med och spelar The WIld Chase hos Guts. Då gäller det att samla poäng och försöka ta en plats på topplistan under kampanjen. För varje 200 kronor som du omsätter i spelautomaten under perioden kommer du att få 5 poäng. Sedan får du också 1 extra poäng för varje 100 kronor du sätter in! Du kan hålla koll på din placering på topplistan som uppdateras varje dag också.

Priserna är indelade i ”hans och hennes” och då handlar det bland annat om en MacBook Pro, en väska från Louis Vuitton, hemliga presentkort, en iPad och presentkort på ett lyxigt spa. Så logga in och spela The Wild Chase hos Guts i dag!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln