Kaboo erbjuder dig spinn i Yggdrasils spel

En ny måndag betyder nya äventyr hos Kaboo! Den här dagen kan du se fram emot free spins om du ser till att du gör en insättning. Dessutom är ännu en kampanj i full gång hos casinot just nu där du har chansen att kamma hem schyssta kontantpriser om du har turen på din sida. Både kontantpriser och free spins är helt fria från omsättningskrav när du spelar hos Kaboo. Det betyder alltså att det är möjligt för dig att ta ut vinstpengarna på en gång när du har vunnit dem. Således slipper du den tråkiga biten med att omsätta pengarna x antal gånger först!

Upp till 50 free spins i nytt spel
I dag, måndagen den 9:e maj, kan du som sagt säkra gratissnurr i ett helt nytt spel. Det handlar om titeln Empire Fortune som kommer från den svenska leverantören Yggdrasil Gaming. Med andra ord kan du räkna med ett högkvalitativt spel med sköna funktioner. Som vanligt avgör summan du sätter in på ditt spelkonto hos Kaboo hur många free spins du får imorgon, tisdagen den 10:e maj.

Minsta möjliga insättning för erbjudandet är 200 kronor vilket ger dig 10 omsättningsfria gratissnurr. Vill du satsa lite mer kan du sätta in 300 kronor i stället vilket ger dig 20 free spins. Sist men inte minst kan du sätta in 600 kronor för att du ska få maximala 50 gratis spinn! Samtliga snurr gäller som sagt i nya Empire Fortune.
 

Ta del av Kaboos måndagserbjudande med gratisrundor


Prisdragning med IGT och Nordic Heroes
Som du kanske redan vet om du har besökt Kaboo den senaste tiden så är en annan kampanj rullande just nu där du har chansen att vinna kontantpriser i en dragning. Lotteriet anordnas i samarbete med leverantören IGT vilket betyder att dragningen inte är exklusiv för Kaboo.

Om du vill vara med behöver du samla lotter och det kan du göra fram till och med söndagen den 15:e maj. Du får en lott för varje 100 kronor som du omsätter i spelet Nordic Heroes. Detta är alltså det enda sättet du kan få lotter på och du kan samla hur många som helst! Det finns 1000 kontantpriser redo att delas ut till ett värde av 100 000 kronor. Pengarna delas ut i paket vilket betyder att fem spelare vinner 2000 kronor var, 10 spelare får 1000 kronor vardera, 20 spelare får 500 kronor var, 45 spelare får 200 kronor var och så vidare.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln